توجه: براي استفاده از امكانات سايت، حتماً از مرورگر Mozilla Firefox استفاده نماييد.

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ لا يَنْفَعُ مالٌ وَلابَنُونَ اِلاّ مَنْ اَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَليمٍ (مناجات اميرالمومنين)
خدايا از تو امان خواهم در آن روزى كه سود ندهد كسى را نه مال و نه فرزندان، مگر آن كس كه دلى پاك به نزد تو آورد

***اخبار مجموعه***

كليه دانش آموزان پايه پنجم وششم روز شنبه مورخ 94/03/09 با لباس فرم مخصوص مدرسه راس ساعت 7:30 جهت برگزاري جشنواره ورزش صبحگاهي در مدرسه حضور داشته باشند.

در صورت تمايل اولياي محترم با پوشش مناسب مي توانند در مراسم شركت نمايند.

عدم حضور دانش آموز در اين روز به منزله غيبت مي باشد.

ضمنا سه شبكه تلويزيوني ، راديو ، معاون آموزشي وزير، مدير كل آموزش و پرورش استان تهران ، رياست منطقه 3 سركار خانم دكتر ماجدي در مدرسه  حضور دارند.

اطلاعيه------------اطلاعيه

به اطلاع اولياي گرامي مي رساند روز و ساعت  كارنامه دهي و ثبت نام از طريق پيامك و سايت اطلاع رساني خواهد شد.

« ثبت نام ميان پايه »

آغاز پيش ثبت نام "ميان پايه" از تاريخ 1 تير 1394 فقط از طريق وب سايت دبستان امكان پذير است

سوم خرداد يادآور دلاورمردي هاي رزمندگان اسلام در فتح غرورآفرين خرمشهر قهرمان مبارك باد

فتح خرمشهر فتح خاك نيست، فتح ارزشهاي اسلامي است.  بيانات رهبر كبير انقلاب اسلامي امام خميني (قدس سره)

خيال خرمشهر كه كنار كارون آرام نشسته بود، هيچ صداي خمپاره اي نبود. نخلستان هايش صداي چرخ هاي تانك را تا آن روز نشنيده بود، تا شهريور ماه 59 كه خرمشهر، خونين شهر شد. پس از گذشت روزهاي تاريك و پر دود اسارت، در سوم خرداد 1361 شهر از اشغال درآمد.

راه اندازي دستگاه حضور و غياب ويژه همكاران، با تشخيص اثر انگشت

آماده سازي امكانات براي راه اندازي همين سامانه براي دانش آموزان پايه ششم در سال 95-94

برنامه كلاس هاي تابستاني1394

قرآني – فرهنگي – هنري                       ورزشي – آموزشي

دبستان شهيد دكتر بهشتي

به نام يزدان

با سلام و ارادت

مدرسه تعطيل مي شود اما تعليم و تربيت تعطيل نمي شود.      (امام خميني(ره))

بار ديگر خدا توفيق داد كه در محيط امن مدرسه شرايطي فراهم گردد تا فرزند دلبندمان اوقات فراغت خود را در فضاي شاد و صميمي         با حضور معلمان و مربيان مدرسه سپري كند. به همين منظور ستاد تربيتي دبستان شهيدبهشتي درنظر دارد تا با برگزاري كلاس هاي   فرهنگي – ورزشي – احكام و قرآن، اوقات با نشاطي را براي فرزند عزيزمان فراهم نمايد.

بدين وسيله تقويم اجرايي كلاس هاي فوق برنامه آموزشگاه در تابستان 94 كه شامل برنامه هاي ورزشي ، كامپيوتر و برنامه نويسي ، رباتيك ، قرآن ، خط ، نقاشي ، هوش و خلاقيت مي باشد ، تقديم مي گردد.

اميد است با حمايت ها ي هميشگي ولي محترم فضايي با نشاط توأم با يادگيري براي گل هاي باغ بهشت فراهم نماييد.

كامپيوتر :

شامل :1-كامپيوتر مقدماتي 2- پيشرفته 3-كامپيوتردوره اينترنت ويژه اولياء محترم 4- طراحي الگوريتم و برنامه نويسي مقدماتي

رباتيك :

شامل :     1-رباتيك مقدماتي       2- رباتيك پيشرفته

هوش : (بازي هاي فكري ، آموزش و مسابقات مكعب روبيك)

شامل :     1- هوش مقدماتي           2- هوش پيشرفته

ورزشي :

شامل:1- اسكيت 2-شطرنج 3- بسكتبال 4-تكواندو(شروع از16/3/94 لغايت 30/5/94)

شناي آموزشي (كانون مفتح )-فوتبال سالني (شروع از اول تيرماه تا پايان مردادماه)

خوشنويسي :

آموزش خط نستعليق

قرآن و عربي :

قرآن شامل : 1-روان خواني   2-قواعد قرآني 3-عربي دوره ي اول دبيرستان

زبان انگليسي :

مركز زبان ليدز شامل شعر ، موسيقي و اردو به زبان انگليسي

شروع كلاس هاي زبان از تاريخ 16/03/94 لغايت 10/04/94 (ترم اول) – (ترم دوم) از 13/4/94 تا 10/05/94 – (ترم سوم) از 12/05/94 لغايت 11/06/94 مي باشد.

هنري:    مجسمه سازي با گل چيني

* غير از كلاس شنا و فوتبال چمن بقيه كلاس ها از تاريخ 16/3/94 لغايت 30/5/94 به مدت 31 جلسه برگزار مي گردد.

*كلاس فوتبال چمن و شنا از تاريخ 1/4/94 لغايت 30/5/94 به مدت 24 جلسه برگزار مي گردد.

ساعت

فوتبال(مدرسه)

چهارشنبه

( خصوصي)

توجه : به دليل محدوديت در برگزاري كلاس ها اولويت با دانش آموزان مي باشد كه زودتر ثبت نام نمايند.(ثبت نام از 94 لغايت 12/3/94 مي باشد.)

جشن بزرگ كامپيوتر

چهارشنبه 94/2/30 ساعت 8 صبح

اختتاميه دوره هاي كامپيوتر

با تشكر از اولياي عزيزي كه دبستان شهيد بهشتي را در برگزاري هر چه بهتر جشن بزرگ رايانه ياري نمودند.

آقاي مستان 500.000 تومان- خانم ثابتي 300.000 تومان - خانم سالاري 100.000 تومان - خانم زندي 100.000 تومان - آقاي داننده 50.000 تومان

و با تشكر از همراهي صميمانه سركار خانم بويه نيك و سركار خانم گران پي در برگزاري جشن

عيد بزرگ مبعث وجشن پرشوروحي ولحظه ي ارتباط رب العالمين باپيامبر(ص)وبندگان خدابرتمامي شيعيان عالم مبارك باد.

1-سخنراني پيرامون رسالت جهاني وآسماني والهي پيامبر(ص)

2-مولودي ويژه مبعث

3-اهدا لوح تقديربه برگزيدگان مسابقات قرآن،نماز،عترت وفرهنگي وهنري از طرف منطقه

مسابقه قرآن

مسابقه كتابخواني

شايان عمان (رتبه اول) پايه پنجم- شايان شفاء ( رتبه اول)پايه چهارم-سام عامري( رتبه دوم)پايه سوم

اطلاعيه------------اطلاعيه

«شرايط ثبت نام نوآموزان پايه اول »

آغاز پيش ثبت نام از تاريخ 10 ارديبهشت 1394 فقط از طريق وب سايت دبستان امكان پذير است

براي كسب اطلاعات بيشتر به منوي ثبت نام مراجعه فرماييد

كسب مدرك E-KIDS توسط دانش آموزان پايه ششم

تجليل و قدرداني از زحمات مديريت پرتلاش و محبوب دبستان شهيد بهشتي جناب آقاي يوسفي

به مناسبت هفته گراميداشت مقام معلم

" اطلاعيه "

به اطلاع كليه همكاران و اولياي گرامي مي رساند از ابتداي مهر امسال صفحه اي با نام "راه شهدا" در سايت ايجاد گرديده است كه مطالب مربوط به وصيت نامه، زندگي نامه، خاطرات و تصاوير بياد ماندني از شهدا در آن قرار گفته است. لذا كليه همكاران و اولياي گرامي مي توانند مطالب مورد نظر خود را براي ما به آدرس school@beheshti.sch.ir  ارسال نمايند تا با نام خودشان در صفحه مربوطه قرار گيرد.

آدرس : خيابان ميرداماد-ميدان مادر-خيابان بهروز-انتهاي كوچه سوم شرقي
تلفن : 22275353-22924500