توجه: براي استفاده بهتر از امكانات سايت، از نرم افزار Mozilla Firefox استفاده نماييد.

<<<كار نيك>>>

امروز دانش آموزان كلاس آقاي باعفت دو تا نمايش بسيار جالب و زيبا داشتند. دو گروه از دانش آموزان، درس فارسي كار نيك را براي دوستان خود به صورت نمايش اجرا كردند.

نواخته شدن زنگ مسابقات جذاب قرآني مدارس

از دانش آموزان علاقه مند دعوت مي شود جهت شركت در مسابقات به دفتر ستاد قرآن و يا دفتر معاون پژوهشي مراجعه نماييد.

جهت اطلاع از مواد امتحاني و زمان برگزاري به صفحه ستاد قرآن مراجعه نماييد

"هفته بسيج گرامي باد"

بسيج يعني حضور در ميدان هايي كه نظام اسلامي وظيفه انساني و الهي و نيازهاي كشور حضور او را در آن ميدانها لازم مي داند و او را به آنها فرا مي خواند. بسيجي، هر يك از آحاد ملت است كه در هر جايي به حضور او نياز است آماده باشد.

مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)

برنامه هاي اجرا شده:

• سخنراني در مورد هفته بسيج

***********

شميم بهداشت

• كليه كلاسها از پايه اول تا ششم از لحاظ بهداشت فردي و آلودگي به پديكلوز معاينه كامل شدند.
  • جلسه سوم مشاوره آموزش فرزند پروري با حضور سركار خانم دكتر پيشدار جهت پايه سوم برگزار شد.
  • جلسه دوم آموزش همگاني پديكلوز جهت كليه پايه ها توسط خانم نامور برگزار شد.

ضمنا خانم دكتر تقوي در روزهاي سه شنبه 7:30 الي 9:30 و خانم دكتر مريواني روزهاي دوشنبه 7:30 الي 9:30 جهت معاينه دانش آموزان و روزهاي دوشنبه 10-12 جهت مشاوره اولياء در اتاق بهداشت مدرسه حضور خواهند داشت.

****************

صبحانه با همكلاسي ها

روز شنبه دانش آموزان كلاس آقاي كردي صبحانه خود را در جمع صميمي و با دوستان خود خوردند. شروع روز با صبحانه سالم و مقوي، حتما روز پر نشاطي را براي دانش آموزان رقم خواهد زد.

**************

ماشين چيست؟

در زنگ نقاشي كلاس خانم كارگري، بچه ها خلاقانه با استفاده از سفال و خمير بازي به اين سوال پاسخ دادند: سوزن، قيچي و هر آنچه كه كار را آسان مي كند "ماشين" است.

***********

گنبد آسمان نما

به مناسبت هفته پژوهش، اين واحد آموزشي در نظر دارد جهت آشنايي دانش آموزان با "صور فلكي، برج 12 گانه، سيارات منظومه شمسي، ستارگان و كهكشانها" به صورت نمايش سه بعدي گنبد آسمان نما و نمايشگاه ابزار و وسايل رصد ستارگان برگزار نمايد.

ضمناً بازديد براي اولياء گرامي با تهيه بليط بلامانع است.

************

---اطلاعيه---

احتراماً به اطلاع كليه اولياء گرامي مي رساند كه در روزهاي يكشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در مدرسه شير رايگان توزيع مي گردد. لذا خواهشمنديم از دادن شير به فرزندمان در اين روزها خودداري فرماييد.

آش رشته داغ در هواي سرد پاييز

اين آش رشته براي دانش آموزان كلاس خانم رشيدي متفاوت بود چون اين بار ياد گرفته بودند كه از چه موادي تهيه شده است و هر كدام از اين مواد چه فايده اي براي بدن ما دارد.

***************

كارگاه آموزشي طراحي آزمون آنلاين

طي بخشنامه اي از كارشناس مسئول مقطع ابتدايي، كارگاه آموزشي "طراحي آزمون آنلاين"در روز چهارشنبه  93/8/28 ساعت 14 الي 17 در سايت رايانه مدرسه برگزار شد. اين كارگاه آموزشي ويژه معاونين محترم فن آوري و يا معاونين اجرايي و يا رابطين پژوهشي مدارس ابتدايي مي باشد. لذا كليه علاقه مندان مي توانند براي دريافت فايل آموزشي اين كارگاه با واحد رايانه دبستان شهيد بهشتي تماس بگيرند يا درخواست خود را به نشاني school@beheshti.sch.ir ارسال نمايند.

**************

....اطلاعيه....

قابل توجه اولياء گرامي: به علت آلودگي هواي تهران در اين چند روز اخير، دانش آموزان برنامه صبحگاه و ورزش نخواهند داشت. همچنين زنگ هاي تفريح كوتاه تر خواهد بود.

*************

اسلام، دين انديشه و معرفت، كتاب و معنويت است و مي توان گفت آيين آسماني ما، پرچمدار كتاب و كتاب خواني در زمين است

"هفته كتاب و كتاب خواني گرامي باد"

*******************

آقاي مهبد ايرواني مطلب زيباي شما دريافت شد و در ضفحه كلاسي خودتان (جناب آقاي كردي)، قسمت مطالب دريافتي قرار گرفته است. منتظر مطالب بعدي شما هستيم.

***************

" اطلاعيه "

به اطلاع كليه همكاران و اولياي گرامي مي رساند از ابتداي مهر امسال صفحه اي با نام "راه شهدا" در سايت ايجاد گرديده است كه مطالب مربوط به وصيت نامه، زندگي نامه، خاطرات و تصاوير بياد ماندني از شهدا در آن قرار گفته است. لذا كليه همكاران و اولياي گرامي مي توانند مطالب مورد نظر خود را براي ما به آدرس school@beheshti.sch.ir  ارسال نمايند تا با نام خودشان در صفحه مربوطه قرار گيرد.

شماره تلفن هاي ارتباط اولياي محترم با واحد اداري وآموزشي دبستان شهيدبهشتي

• مديريت ---09124449114
  • معاونت پايه اول (خانم ذاكري)---09305593975
  • امور دفتري (خانم حاتمي)---09014911710