***اطلاعيه ***               *** مسابقه***

"حسين يعني زيبايي، مگر مي شود با زيبايي همراه و همسايه بود و زيبا نشد"

همزمان با ايام دهه ي محرم و آشنايي هر چه بيشتر با اين حماسه مقدس مسابقه اي تحت عنوان "راه ما از كربلا ميگذرد" برگزار مي شود. در اين دهه هر روز براي شما يك سوال مطرح خواهد شد كه شما جواب اين سوالات را در هر روز براي ما به آدرس  school@beheshti.sch.ir ارسال كنيد. در پايان به دانش آموزاني كه بيشترين پاسخ صحيح را داده باشند جوايزي اهدا خواهد شد.

*****************

گردش علمي كلاس سركار خانم بابايي

دانش آموزان كلاس 3/ 2 صبح روز چهارشنبه براي يك گردش علمي به پارك رفتند. صبحانه را در فضاي صميمي با مدير مدرسه، معلم، تعدادي از اولياء و دوستان خود صرف كردند و بعد از آن يك روز شاد را بازي در پارك سپري كردند. آنها مشاهدات خود را از طبيعت يادداشت كردند تا آنرا به يك گزارش علمي تبديل كرده و به معلم خود تحويل دهند.

"تصاوير بيشتر اين گردش علمي در صفحه كلاس خانم بابايي"

****************

جشن پر نور قرآن ويژه دانش آموزان كلاس اول

در تاريخ 93/7/27

پروردگارا امروز گرد هم مي آييم تا در جشن قرآن گامي ديگر از گامهاي مقدس عشق را فرا گيريم.

بار الها، نوگلان باغ بهشتم اينك دستهاي كوچكشان را به سوي تو گرفته اند تا با نور قرآنت روشنگر راه پر پيچ و خم الفباي مهرشان باشي و آنان را در پناه خود از هر گزندي در امان بداري.

پروردگارا، مهر و محبت را از آنان دريغ مدار كه قلبهاي كوچكشان را در اين روز به تو هديه داده اند تا نام پر مهرت را بر آن بنگاري و با نواي قرآنت سرود عشق به هر آنچه خوبست را در گوشهايشان زمزمه كني.

خدايا، اين فرشتگان كوچك را به بارگاهت مي سپارم تا با باران رحمتت غنچه هاي امروز، گلهاي فرداي باغ بهشتمان گردند و با عطر خود اين باغ را بهشتي سازند.

تقديم به دانش آموزان: از طرف مدير مدرسه جناب آقاي يوسفي

برنامه هاي اجرا شده در جشن قرآن:

• قرار دادن قرآن در جايگاه توسط حاملان قرآن
  • قرائت قران توسط دانش آموز علي اكبر خدابخش
  • اجراي سرود جمهوري اسلامي
  • برگزاري برنامه شاد توسط حجه الاسلام و المسلمين غزالي معروف به عمو غزالي
  • اجراي مسابقه و اهداي جوايز به نفرات برتر

*******************

افتتاحيه اولين دوره المپياد ورزشي درون مدرسه اي در دبستان شهيد بهشتي

در  تاريخ شنبه 93/7/26

برنامه هاي اجرا شده با حضور سركار خانم مولايي معاونت محترم آموزش ابتدايي، جناب آقاي آقا خاني مسئول ارزشيابي منطقه 3، سركار خانم نظري منش كارشناس تربيت بدني منطقه 3، جمعي از ورزشكاران و پيشكسوتان، اولياي دانش آموزان و همكاران به شرح زير است:

• تلاوت آياتي از كلام الله مجيد و اجراي سرود جموري اسلامي ايران
  • رژه منظم تيم هاي كلاسي از جلوي مدعوين
  • سخنراني سركار خانم مولايي و سركار خانم نظري منش
  • مراسم پرده برداري از پرچم مسابقات توسط قهرمان پيشكسوت دو وميداني جناب آقاي حسين شايان
  • قرائت سوگند نامه مسابقات توسط كليه دانش آموزان
  • اجراي سرود المپياد به صورت دسته جمعي
  • اجراي حركات نمايشي تكواندو و طناب زني توسط دانش آموزان
  • شكستن اجسام توسط جناب آقاي مهدي يوسفي (مربي تكواندو) و معاونت مدرسه
  • و در انتها حمل مشعل مسابقات توسط پيشكسوت فوتبال و كاپيتان پيشين ايران جناب آقاي محمد پنجعلي

"تصاوير بيشتر از اين مراسم را در آلبوم سايت مشاهده نماييد"

" اطلاعيه "

به اطلاع كليه همكاران و اولياي گرامي مي رساند از ابتداي مهر امسال صفحه اي با نام "راه شهدا" در سايت ايجاد گرديده است كه مطالب مربوط به وصيت نامه، زندگي نامه، خاطرات و تصاوير بياد ماندني از شهدا در آن قرار گفته است. لذا كليه همكاران و اولياي گرامي مي توانند مطالب مورد نظر خود را براي ما به آدرس school@beheshti.sch.ir  ارسال نمايند تا با نام خودشان در صفحه مربوطه قرار گيرد.

شماره تلفن هاي ارتباط اولياي محترم با واحد اداري وآموزشي دبستان شهيدبهشتي

مديريت  09124449114